Kas

Değerli veliler ve sevgili çocuklar. Pazartesi günü tatilden dolayı yapılamayan İngilizce sınavı 3 Kasım Cuma günü yapılacaktır.

1. derste yazılı sınavı 2. derste ise dinleme sınavı yapılacaktır. Yeni sınav yönetmeliğine göre ilk kez bu yıl çocuklar dinleme, konuşma ve yazma olmak üzere İngilizce dersinden 3 farklı sınav olacaklar. Yazılı sınavın%50’si, dinleme sınavının %25’i  ve konuşma sınavının %25’i alınıp sınav notları bu şekilde belirlenecektir.

Son başvuru tarihi : 16.10.2023 Pazartesi saat : 13.30

"Arsin Velileri Okuyor" İsimli Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Değerli velilerimiz, ilçemizde "Arsin Velileri Okuyor" isimli ödüllü kitap okuma yarışması gerçekleştirilecektir. Yarışmada okunacak olan "Fabrika Ayarı" ve "Beyaz Gemi" isimli kitapları okulumuzdan temin edebilirsiniz.  Yarışmaya son başvuru tarihi 18 Şubattır, yarışma ise 4 Mart'ta gerçekleştirilecektir.

Yarışmaya başvurmak  için http://meb.ai/dooRuM bağlantısındaki formu doldurmanız gerekmektedir.