TRABZON / ARSİN - Atatürk Ortaokulu

Nis

Arsin Atatürk Ortaokulunda ,  TUBITAK ve MEB arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim Toplum Dairesi tarafından yürütülen eğitimde işbirliği kapsamında bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak Fen ve Teknoloji Öğretmeni Tuğba KULA koordinatörlüğünde  “TÜBİTAK Bilim Fuarı” düzenlenmiştir.

Nis

Kütüphane haftası nedeniyle öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve sevdirmek amacıyla öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte bahçede kitap okudular.

Nis

Okulumuz Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çıraklık Eğitim Merkezi ile işbirliğine giderek öğrencilerimizin saç bakımı yapıldı.

Mrt

Arsin Kaymakamlığının öncülüğünde Arsin Belediye Başkanlığımız, Orman Şefliğimiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün okullar hayat olsun projesi kapsamında “Benimde Bir Fidanım var” projesi  okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Zaferi´nin 100. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okul Yıldızlar Futbol takımımız yarı finale yükseldi.

Şbt

Atatürk Ortaokulu Konferans Salonunda “Güvenli Trafik ve Madde Bağımlılığı “ konusunda İl Emniyet Müdürlüğü’nden Eğitim Uzmanı Murat Alp ARSLAN tarafından velilerimize seminer verildi.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz ÜSTÜNDAĞ ve şube müdürümüz Ömer ÖZGENÇ sınıflarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oldu.

Ock

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Hasan TEKÇİ´nin önderliğinde hazırlanan 5-B sınıfının tiyatro gösterisi okulumuz veli,öğretmen ve öğrencilerinin büyük beğenisini topladı.

Ara

Okulumuzda görev yapan Türkçe Öğretmenimiz Muhammet Hanefi DİLEKOĞLU ve Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Ahmet USTA´nın müdür olarak atamaları yapıldığı için, okulumuzdan ayrılırken kendilerine plaket verildi.

Ara

Okulumuz idareci ve öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler günü yemeğinde Arsin Deniz Yıldızı restaurantta bir araya geldiler.

Kas

Okul bahçemize kurulan oyun parkı sayesinde öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdi. Öğrencilerimizin bu coşkusuna Arsin ilçe milli eğitim müdürümüz Yavuz ÜSTÜNDAĞ, idareci ve öğretmenlerimiz de katıldı.

Kas

Okulumuzda 6. ve 7. sınıf öğrenci ve kız öğrenci annelerine ergenlik hakkında bilgi verildi.

Kas

26-27 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan TEOG sınavları öncesi okulumuz 8. sınıf öğrenci ve velilerine rehber öğretmenimiz Mehmet KARABİNA tarafından seminer verildi.

Kas

Okulumuzda 07.11.2014 Cuma günü yapılan okul temsilciliği seçimi sonuçlarına göre başkan Ömer Akif ÖZDEMİR(7-B), yardımcısı ise Mehmet Emin BEKTAŞ oldu.