TÜRKİYE'NİN TELEFON OPERATÖRLERİNDEN EBA'YA ÜCRETSİZ DESTEK

Türkiye'deki operatörlerden Vodafone, Türk Telekom, Turkcell, Pttcell,Teknosacell, Bimcell,Vestelcell hatlarını kullanan Telefon operatörleri öğretmen ve öğrencilere ücretsiz sunulan 3 GB'lık EBA kullanım kotasını yükselttiler.
Bu kapsamda, Vodafone abonelerinin bu anlaşmadan faydalanabilmeleri için gerekli sistem tanımlamaları Vodafone tarafından otomatik yapıldı.Bu GSM operatöründe herhangi ek bir başvuru sürecine ihtiyaç duyulmadan EBA'ya ücretsiz erişim gerçekleşecek.
Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler.
Turkcell aboneleri ise "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altında bulunan "EBA" kanalını takip edip mesaj gönder ekranında yer alan "Hemen Kazan" seçeneği üzerinden başvuru yaparak bu hizmetten faydalanabilecek.

13-03-202021-03-2020

Yayın: 13.03.2020 - Güncelleme: 21.03.2020 19:11 - Görüntülenme: 724